Retourneren

Retourneren binnen de afkoelperiode.

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Berenpop tegels en sanitair BV reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Als consument heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering.
Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk.
Het product kan alleen Ongebruikt en in OrigineleOnbeschreven en Onbeplakte verpakking geretourneerd worden. (de 4 O’s)
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Berenpop tegels en sanitair BV zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Berenpop tegels en sanitair BV kenbaar te worden gemaakt.
Gebruikt u hiervoor ons retourformulier. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren.
Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Berenpop tegels en sanitair BV heeft gedaan.
Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourontvangst van de retourzending aan u terugbetaald.
Om het retourformulier in te vullen klikt u hier

Retouradres:

Berenpop tegels en sanitair BV
t.a.v. de afdeling retouren
het Rondeel 10
6219 PG MAASTRICHT
NEDERLAND

Producten vergelijken